Ισπανία: Στην Βαρκελώνη το ενδιαφέρον

Με το σαββατοκύριακο να είναι πλέον κοντά, το ενδιαφέρον για την  La Liga ανεβαίνει. Διαβάστε τις προγνώσεις των παιδιών του dumspirobet.net. Αυτή την εβδομάδα εστιάζονται στο Βαρκελώνη – Ατλέτικο Μαδρίτης και αναλύουν το παιχνίδι

Οι τιμές προκαλούν .Δεν μπορούν να αγνοηθούν οι τιμές στο Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης και το timing δείχνει κατάλληλο για κόντρα καθώς στους Καταλανούς υπάρχουν προβλήματα ενώ οι Ροχιμπλάνκος βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση.

Οι σχέσεις τους Λουίς Ενρίκε με τον Μέσι λέγεται πως δεν είναι και οι καλύτερες ενώ η κίνηση του προπονητή της Μπαρτσελόνα να κρατήσει στον αγώνα με την Σοσιεδάδ στον πάγκο τους Μέσι, Νειμάρ, Άλβες, Ράκιτιτς και Πικέ κόστισε στην ομάδα του την ήττα.  Την ίδια στιγμή στην Ατλέτικο βρίσκονται σε καλό μομέντουμ με την επιστροφή του Τόρες και μετά από την νίκη στο κύπελλο επί της Ρεάλ.

Πέρυσι οι δυο ομάδες βρεθήκανε αντιμέτωπες έξι φορές και η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε να κερδίσει καμία (είχαμε πέντε ισοπαλίες) ενώ οι Μαδριλένοι πετύχανε  μια νίκη και καλή , στο Τσάμπιονς ν Λιγκ.  Το τελευταίο διπλό στο Καμπ Νου ήταν το 2006 (1-3 η Ατλέτικο ) με δυο γκολ του Τόρες και ο Σιμεόνε με εμπνέει όπως και τα εξάρια στο διπλό.

Οι αποδόσεις αυτή την στιγμή είναι στο 1,60 Μπαρτσελόνα  στο 3.90 Χ  και η Ατλέτικο Μαδρίτης 6,00