maria sharapova

Δύσκολα η Σαράποβα στον επόμενο γύρο (vid)

Η 27χρονή Ρωσίδα κινδύνευσε να γίνει το πιο διάσημο θύμα στο Australian Open , απέναντι στην Alexander Panova πριν αυτή χτυπήσει τέσσερα forehand και ξορκίσει την ήττα όταν ήταν 5-4 κάτω στο τρίτο σετ.

«Σκεφτόμουνα πάρα πολύ τα λάθη μου και δεν έμενα στο παρόν. Κάτι που συνήθως είμαι καλή.» δήλωσε η Sharapova μετά στους δημοσιογράφους.

«Σε αυτό το σημείο, όταν είσαι πίσω και αισθάνεσαι ότι κάνεις πολλά λάθη , χωρίς να έχεις καλό ρυθμό, προσπάθησα να συγκεντρωθώ σε έναν πόντο κάθε φορά.  Να αρχίσω να σκέφτομαι θετικά μέχρι να αλλάξει η σκέψη μου. Όταν όλα τα άλλα πράγματα δεν λειτουργούν, ίσως η ψυχική πλευρά των πραγμάτων σε βοηθήσει.»

 

 

 

H δεύτερη της κατάταξης έφτασε στο Melbourne Park σε καλή φόρμα έχοντας κερδίσει το event στο Brisbane και πέρασε άνετα τον πρώτο γύρο με την νίκη επί της Μάρτιτς.

Από την πλευρά της η Panova μετά την ήττα της δήλωσε: «Κατάφερε και βρήκε τους καλούς πόντους, χτυπήματα που της έδωσαν τη νίκη. Είναι μια μεγάλη πρωταθλήτρια και για να μπορέσεις να την κερδίσεις θα πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω»

Επόμενη αντίπαλος για την Sharapova θα είναι η Diyas (8.00 στον Stoiximan να κερδίσει) από το Καζακστάν η οποία νίκησε με 2-1 την Anna Schmiedlova.