Τι είναι η Ταυτοποίηση Λογαριασμού;

H Stoiximan σύμφωνα με τον κανονισμό της Ε.Ε.Ε.Π. (ΦΕΚ 3162 / 25.11.2014) είναι υποχρεωμένη να επιβεβαιώσει ότι

  • τα στοιχεία που υπάρχουν στον λογαριασμό σου είναι ορθά και σε ισχύ
  • ο λογαριασμός σου είναι ταυτοποιημένος

Κάνοντας είσοδο στον λογαριασμό σου, μπορείς να ελέγξεις τα στοιχεία αυτά και να βεβαιωθείς ότι είναι ορθά και σε ισχύ. Στην περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία, όπως ο αριθμός τηλεφώνου ή η δηλωθείσα διεύθυνσή σου, δεν είναι ορθά ή/και σε ισχύ, έχοντας κάνει είσοδο στον λογαριασμό σου, μπορείς να επιλέξεις «Λογαριασμός» και στη συνέχεια «Προφίλ» για να πραγματοποιήσεις τις όποιες απαραίτητες αλλαγές για την επικαιροποίησή τους και να αποθηκεύσεις τις αλλαγές σου πατώντας «ΟΚ».

Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία επικαιροποίησης, θα χρειαστεί να ολοκληρώσεις και τη διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σου, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία (αν έχεις ολοκληρώσει τη διαδικασία ταυτοποίησης στο παρελθόν, ΔΕΝ χρειάζεται να επαναληφθεί).

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ταυτοποίησης, θα χρειαστεί να επισκεφτείς την ενότητα «Λογαριασμός», έπειτα «Προφίλ» και τέλος «’Έγγραφα Ταυτοποίησης» και να ανεβάσεις ​τα εξής έγγραφα (φωτογραφημένα ή σκαναρισμένα):

  • Έγχρωμο αντίγραφο των δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σου ή τoυ διπλώματος οδήγησης (όχι το τρίπτυχο).
  • Έγχρωμο αντίγραφο ενός πρόσφατου (έκδοση εντός τελευταίου 6μήνου) επίσημου εγγράφου, στο οποίο να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο και η διεύθυνσή σου, π.χ. λογαριασμού ηλεκτρικού, ύδρευσης, σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, διαδικτύου, συνδρομητικής τηλεόρασης ή μηνιαίος λογαριασμός τράπεζας). Εναλλακτικά, εφόσον δεν μπορείς να παρέχεις οποιοδήποτε από τα παραπάνω έγγραφα για την πιστοποίηση της δηλωθείσας διεύθυνσης κατοικίας, μπορείς να αποστείλεις το τρέχον Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας με καλυμμένα τα οικονομικά στοιχεία που δεν αφορούν στην ταυτοποίηση κατοικίας ή Βεβαίωση Απόδοσης ΑΦΜ ή Άδεια διαμονής (σε ισχύ) ή Μισθωτήριο Συμβόλαιο 6μήνου, ηλεκτρονικά κατατεθειμένο στο TAXISnet.

Σε περίπτωση που χρειαστείς οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την Εξυπηρέτηση Mελών και ένας εκπρόσωπός μας θα χαρεί να σε βοηθήσει.