SANDIAGO BERNABEU REAL MADRID

Την πρώτη νίκη ψάχνει η Ρεάλ φέτος απέναντι στην Ατλέτικο

Εδώ και μερικά χρόνια η αναγέννηση της Ατλέτικο έχει προσφέρει μεγάλα τοπικά ντέρμπι στην Μαδρίτη μεταξύ αυτής και της Ρεάλ. Αλλά η κόντρα έχει φτάσει στα υψηλότερα επίπεδα τα τελευταία χρόνια μετα και τον τελικό του Champions League όπου και η Ρεάλ κέρδισε το 10ο Κύπελλο Πρωταθλητριών.

Από εκεί και πέρα όμως η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε απλά δεν χάνει από την “βασίλισσα”.

Η Ρεάλ είχε μέχρι τώρα μια περίεργη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Μέχρι τώρα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν έχει μπορέσει να βρει μια σταθερότητα αλλά και πάλι δεν είναι μακριά από τους στόχους της. Όμως ένα πράγμα που δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι να νικήσει την Ατλέτικο μέσα στην χρονιά ενώ έχει χάσει ήδη μία φορά μέσα στην έδρα της από την ομάδα του Σιμέονε.

Αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση θα πρέπει να το πετύχει για πρώτη φορά φέτος καθώς σε οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα προκρίνονται οι “Ροχιμπλάνκος”. Αυτό βέβαια θα πρέπει να το κάνει χωρίς τους Μόντριτς, Μπέιλ και Μπενζεμά όπως και τον Μαρσέλο που είναι τιμωρημένος.

Η Ατλέτικο βρίσκεται για 7η φορά στην ιστορία της στα προημιτελικά, ενώ αν προκριθεί στα ημιτελικά θα είναι η 5η της φορά αντίθετα με την Ρεάλ που είναι στους “8” για 5η συνεχόμενη χρονιά και συνολικά 32η, ενώ αν περάσει στους “4” θα είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά και συνολικά 26η! Οπότε η Ρεάλ και οι παίκτες της έχουν μεγαλύτερη εμπειρία όπως είναι γνωστό στην διοργάνωση και σκοπεύει να την χρησιμοποιήσει.

Βέβαια ο Σιμεόνε έχει διαφορετική άποψη…

Τετάρτη 22/4

Ρεάλ – Ατλέτικο [0-0] 1,90 – 3,65 – 4,90
Μονακό – Γιουβέντους [0-1] 3,65 – 3,25 – 2,37

Real Madrid Atletico Madrid Infographic Champions League
Infographic by Stoiximan.gr

Βάλτε το Infographic στο Blog σας βάζοντας τον παρακάτω κώδικα