Ποιος «καταράστηκε» τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς;

Η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια. Κι ένα τέτοιο, το πιο περίεργο, το χειρότερο έστησε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Προσέξτε: Ο Σουηδός το βράδυ της Τετάρτης (24/5) είδε τη νυν ομάδα του (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) να νικάει την πρώην ομάδα του (Άγιαξ) μέσα στην πατρίδα του (Στοκχόλμη) και να σηκώνει το Europa League, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την παρουσία της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο ίδιος ήταν καθισμένος σε μια καρέκλα, όχι απλά τραυματίας αλλά με τρομερές αμφιβολίες αν θα καταφέρει να επιστρέψει από αυτόν τον τραυματισμό! Τι χειρότερο να τον βρει… Ένας τελικός φτιαγμένος για τον Ζλάταν, από κάθε άποψη κι αυτός να μην μπορεί ούτε να πατήσει στο χορτάρι… Σαν να λείπεις από το καλύτερο πάρτι γενεθλίων της ζωής σου!

Κι όμως αυτός ο τύπος φαίνεται όχι απλά κουλ αλλά αποφασισμένος να μας εκπλήξει για μια ακόμη φορά. Και όχι μόνο να επιστρέψει από τον τραυματισμό του αλλά να είναι εκεί, με τη Γιουνάιτεντ, στο επόμενο Champions League.

Ο Ζλάταν είναι ένας σταρ. Από τους μεγαλύτερους στην Ιστορία του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου. Αν τα καταφέρει και επιστρέψει θα περάσει από το επίπεδο του σταρ σε αυτό του μύθου. Και ένας μύθος νικάει τα πάντα. Ακόμη και μια τόσο βαριά κατάρα. Να σηκώνει η ομάδα σου ευρωπαϊκό τρόπαιο απέναντι στην παλιά σου ομάδα, μέσα στο ίδιο σου το σπίτι και εσύ να είσαι απλά… καθισμένος σε μια καρέκλα! Αν δεν είναι «κατάρα» αυτό, η λέξη έχει χάσει το νόημα της…

SOKIN