Σερένα Ουίλιαμς

Ποια θα κερδίσει την Σερένα;

To Wimbledon έχει ξεκινήσει. Ποια είναι  τα φαβορί και ποια τα αουτσάιντερ από τις γυναίκες που θα πρέπει να προσέξετε;

Το φαβορί

Η Σερένα Γουίλιαμς είναι προφανώς το μεγάλο φαβορί για άλλη μια φορά. Πέρασε τόσα πολλά στο Roland Garros καθώς δεν είναι το αγαπημένο της μέρος και ήταν άρρωστή αλλά κατάφερε να κερδίσει.

Νομίζω ότι στέλνει ένα μήνυμα προς τις υπόλοιπες , ότι μπορεί να κερδίσει ακόμα και όταν δεν αισθάνεται καλά.  Από την άλλη το US Open και το Wimbledon είναι τα τουρνουά που προτιμάει περισσότερο από όλα.  Οπότε το γεγονός ότι έφτασε σε αυτά τα τουρνουά έχοντας νικήσει στα προηγούμενα… . Την καθιστά το μεγάλο φαβορί

Πολλοί θεωρούν, και δικαιολογημένα, την Πέτρα Κβίτοβα σαν το άλλο φαβορί ξέροντας ότι έχει κερδίσει πολλές φορές στο γρασίδι και παίζει πάντοτε καλά στο Eastbourne. Δεν έχει παίξει πολύ φέτος λόγω αρρώστιας αλλά είναι πάντοτε πολύ καλή στο γρασίδι και σαν αριστερόχειρας είναι πάντοτε δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ενώ είναι και η περσινή νικήτρια..  Μαζί στις πρώτες θέσεις είναι και η Σαράποβα. Με 2 νίκες ήδη στο Wimbledon είναι από τα μεγάλα φαβορί που κανένας δεν θα εκπλαγεί αν το κερδίσει.

 

Αουτσάιντερ

Η Αγκινένσκα Ραντβάνσκα είναι το dark horse του τουρνουά. Η Πολωνή παίζει καλά και έχει το κατάλληλο παιχνίδι αυτή την στιγμή.  Πολύ λίγοι την έχουν προσέξει αλλά έχει βρεθεί ήδη στον τελικό του Wimbledon και πίεσε την Serena μέχρι το τέλος.  Αν έρθει με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της μπορεί να κάνει κάτι μεγάλο.

Η Αντζελίκ Κέρμπερ θα μπορούσε επίσης να εκπλήξει μερικούς ανθρώπους. Είναι ένας σταθερός παίκτης. Έχει βρεθεί ήδη  σε έναν ημιτελικό ήδη στο Wimbledon και η Γερμανίδα μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη στο γρασίδι.

Προσέξτε τους παρακάτω

Η Belinda Bencic είναι μια παίκτρια που ξεχωρίζει φέτος. Η τεχνική της ταιριάζει στο γρασίδι και κέρδισε τον πρώτο τίτλο της στο Eastbourne το Σάββατο. Έπαιξε πολύ καλά στο τελικό τ κατά της Radwanska, που δεν είναι εύκολο να νικήσει αυτή τη στιγμή. Ίσως της λείπει λίγη δύναμη, αλλά στο γρασίδι, με την ευελιξία της και τα χέρια της και την αίσθηση που έχει για την μπάλα, νομίζω ότι θα είναι σε θέση να το κάνει καλά.

Η Madison Keys είναι λίγο διαφορετική καθώς δεν είναι εδώ για πολύ καιρό και μόλις στα 20 της χρόνια.  Είναι μια τενίστρια που έχει τις δυνατότητες αλλά θα πρέπει να το αποδείξει στο court ότι μπορεί να νικήσει αγώνες.

Τέλος θα πρέπει να δούμε τελικά πως θα εμφανιστεί η Eugenie Bouchard.  Αν και δεν έχει παίξει πολλά παιχνίδια φέτος η Καναδέζα ήτανε στον τελικό πέρσι και κανένας δεν θα πρέπει να την υποτιμήσει.

Bane💀

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Δείτε όλες τις αποδόσεις για το Wimbledon στον Stoiximan.gr