mic

Πλησιάζουν οι «μάχες» στο The Voice 2

Το δημοφιλές show, The Voice 2, συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή ολοκληρώνονται οι blind auditions.

Η ερχόμενη Κυριακή 5 Απριλίου, θα σημάνει το τέλος των… τυφλών οντισιόν για το δημοφιλές talent show και οι τελευταίοι παίκτες θα μπουν στις ομάδες κάθε coach ώστε να αρχίσουν τα “battles” μεταξύ των παικτών.

Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) θα ακούσουν για ακόμα μια φορά με γυρισμένες πλάτες κάποιους από τους υποψήφιους, που θα προσπαθήσουν να τους πείσουν με τη φωνή τους.

Την ερχόμενη Κυριακή θα ολοκληρωθούν όλες οι ομάδες και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η διαδικασία των “battles”, των.. μαχών μεταξύ των τραγουδιστριών/τραγουδιστών.

Οι αποδόσεις για το The Voice 2 υπάρχουν ήδη στον Stoiximan.gr και αφορούν στη φάση των LIVE (τελική φάση) και όχι στα blind auditions ή τα battles.

Φαβορί για νικητής coach στο τέλος του show είναι ο Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) στο 1,85, ενώ ακολουθούν σε αποδόσεις κοντινές μεταξύ τους οι Αντώνης Ρέμος (3,00) και Μελίνα Ασλανίδου (3,50). Τέλος, αουτσάιντερ για νίκη στη φάση των Live είναι η Δέσποινα Βανδή (4,50).

Στον Stoiximan.gr μπορείτε επίσης να βρείτε στοιχήματα για «Πρώτη Εμφάνιση στο 1ο Live (Φάση Live)» και Τραγούδι 1ου Live (Φάση Live – Στίχος).

Leave a Reply