pasp_stoiximan_goalkeeper

ΠΑΣΠ και Stoiximan βάζουν τέλος στον άχαρο ρόλο του τερματοφύλακα!

Οι τερματοφύλακες μένουν πολλές φορές στη σκιά παρά τις εκπληκτικές τους εμφανίσεις, όμως, αυτό δε ισχύει για τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών που επιβραβεύει όλους τους πρωταγωνιστές του αθλήματος!

Ο λόγος για τον διαγωνισμό «STOIXIMAN – ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ» που αποσκοπεί στην επιβράβευση των καλύτερων γκολκίπερς!
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (09/09) στα γραφεία του ΠΑ.Σ.Π., ο πρόεδρός του Σπύρος Νεοφυτίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την καθιέρωση αυτού του διαγωνισμού, λέγοντας πως είναι μεγάλη τιμή για τον Σύνδεσμο που θα συνεργάζεται με την κορυφαία Ελλαδική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, Stoiximan.gr.
Και πρόσθεσε: «Η συνεργασία με την ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ θα περιλαμβάνει εκτός από τον καινούργιο μηνιαίο διαγωνισμό του ΠΑΣΠ STOIXIMAN Clean Sheet και άλλους τομείς στο ποδόσφαιρο, όπως σεμινάρια και επιμόρφωση των ποδοσφαιριστών για καταπολέμηση των προσυνεννοημένων αγώνων, εκδηλώσεις και εκστρατείες κατά του Ρατσισμού και του παιδικού εκφοβισμού».

Π. Κωνσταντόπουλος: «Ελπίζουμε σε… όσο λιγότερα γκολ»

Από την πλευρά του ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ανέφερε: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά γιατί η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο, Stoiximan. gr, ξεκινά δυναμικά την συνεργασία της με αθλητικούς φορείς της Κύπρου.
Συμβολικά από τις πρώτες παρουσιάσεις των νέων μας συνεργασιών είναι αυτή με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών Κύπρου γιατί ένας από τους στόχους μας είναι να στηρίξουμε τους πρωταγωνιστές του κορυφαίου αθλήματος, τους ποδοσφαιριστές και να επιβραβεύσουμε το σημαντικό έργο του ΠΑΣΠ.
Θεωρούμε ότι ο διαγωνισμός «Χρυσά Γάντια» θα συμβάλει στην αναβάθμιση του του Κύπριου τερματοφύλακα και ελπίζουμε σε… όσο λιγότερα γκολ.
Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος συνεχίζει συντεταγμένα και με συγκεκριμένο στόχο και όραμα τη δραστηριοποίηση της στην κυπριακή αγορά, όπου θα ακολουθήσουν σύντομα κι άλλες κινήσεις».
Ο διαγωνισμός
Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης, έδωσε πλήρη εικόνα για τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Ο κάθε τερματοφύλακας που δεν θα δέχεται γκολ σε κάθε αγώνα ή αν προτιμάτε θα κρατάει την εστία του ανέπαφη για περισσότερες αγωνιστικές θα είναι ο νικητής για το μηνιαίο έπαθλο. Ο νικητής του κάθε μήνα θα βραβεύεται από τον ΠΑΣΠ και την εταιρεία STOIXIMAN και θα μπορεί φυσικά να διεκδικήσει το μεγάλο βραβείο που θα είναι για τον τερματοφύλακα που κράτησε περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία του σε όλο το πρωτάθλημα. Αυτός θα ανακηρυχθεί σαν ο νικητής του STOIXIMAN GOLDEN GLOVE RACE 2016-17 στα βραβεία του ΠΑΣΠ στο τέλος της χρονιάς ( PASP Football AWARDS).

Σε περίπτωση που υπάρχουν δύο ή περισσότεροι τερματοφύλακες που κράτησαν ανέπαφη την εστία τους τις ίδιες φορές τότε θα βραβεύονται και οι δύο.

Ο διαγωνισμός θα αρχίσει από τις 21 Αυγούστου και θα τελειώσει 21 Μαΐου. Θα διαχωριστεί σε επτά απονομές (για κάθε 5 αγωνιστικές οι πρώτες 6 απονομές και για 6 αγώνες, η τελευταία απονομή), μια απονομή κάθε μήνα και θα κορυφωθεί με την τελική απονομή του νικητή στο τέλος της χρονιάς.

Κλείνοντας τον σύντομο αυτό χαιρετισμό θέλω να ευχαριστήσω και να καλωσορίσω την εταιρεία STOIXIMAN στην οικογένεια των συνεργατών του ΠΑΣΠ και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία αυτή θα είναι μακροχρόνια, περιεκτική αλλά πάνω από όλα ουσιαστική και πολύ βοηθητική στους τομείς της επιμόρφωσης, πρόληψης και εκπαίδευσης των μελών του ΠΑΣΠ».

Οι βραβεύσεις θα γίνουν βάσει των αποτελεσμάτων των πιο κάτω αγωνιστικών:

1η Βράβευση 1η – 5η Αγωνιστική
2η Βράβευση 6η – 10η Αγωνιστική
3η Βράβευση 11η – 15η Αγωνιστική
4η Βράβευση 16η – 20η Αγωνιστική
5η Βράβευση 21η – 25η Αγωνιστική
6η Βράβευση 26η – 30η Αγωνιστική
7η Βράβευση 31η – 36η Αγωνιστική

Ο νικητής της χρονιάς, του «STOIXIMAN – ΧΡΥΣΑ ΓΑΝΤΙΑ», θα βγει από τα αποτελέσματα ολόκληρης της περιόδου, δηλαδή από την 1η μέχρι και την 36η αγωνιστική.