ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ: Θα βγάλουν αντίδραση

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και ο Guru L αναλύει τον αγώνα στοιχηματικά.

Εκ διαμέτρου αντίθετα είναι, στην παρούσα φάση, τα αγωνιστικά και ψυχολογικά των ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να καταγράφει για πρώτη φορά δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός «τρέχει» 10 σερί νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας πλέον διαφορά ασφαλείας 8 βαθμών.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον infographic του Stoiximan.gr για το παιχνίδι.

Αν και έχουμε να κάνουμε με τις πιο… Over ομάδες του πρωταθλήματος με 18 και 15 Over 2.5 αντίστοιχα σε 22 ματς, εκτιμώ ότι στον συγκεκριμένο αγώνα αμφότερες θα βγάλουν αντίδραση καθώς η σκέψη, που θα κυριαρχήσει, είναι να μην υποστούν ήττα για διαφορετικούς λόγους.

Αυτόματα οι ομάδες θα πάνε σε control game, με πρώτο μέλημα την σωστή αμυντική συμπεριφορά, και το μηδέν στην άμυνα. Ο Ολυμπιακός δέχτηκε μόλις 1 γκολ στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, και μόλις 2 γκολ στα 6 τελευταία μακριά από το γήπεδο του, έχοντας μακράν την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα με 6 γκολ παθητικό σε 11 εξόδους.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στις 19:30 στην Τούμπα με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ στον Stoiximan.gr

Ο ΠΑΟΚ έχει «θέμα» στο επιθετικό κομμάτι τον τελευταίο καιρό, με την επίθεση του να μην σκοράρει πάνω από 1 γκολ ανά αγώνα σε 4 από τα 6 τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Υπό τας περιστάσεις, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι πολύ ισορροπημένο για να ξεφύγει από τη μοιρασιά.

Στοιχηματικά, βρίσκουμε ενδιαφέρον στο ισόπαλο τελικό αποτέλεσμα με προσφερόμενη τιμή από τον Stoiximan.gr στο 3.60. Επίσης αγορά με αξία είναι το 4.85 στο (Χ-Χ) ημ-τελ στον Stoiximan.gr. Τέλος για αγορές με μεγαλύτερο ρίσκο τα 0-0 και 1-1 ακριβές σκορ όπου ο Stoiximan.gr τα προσφέρει 8.50 και 6.25 αντίστοιχα.

 

Guru L