stoiximan

Σήμερα Τετάρτη 7-1-2015, παίζουμε για κύπελλο!

Σήμερα Τετάρτη παίζουμε αποκλειστικά Κύπελλο Ελλάδος. Τελευταία αγωνιστική για τους ομίλους του Κυπέλου και πάμε στους 16. Χωρίς να έχουμε εικόνα ποιές ομάδες ακόμη έχουν προκρηθεί ξεκάθαρα, προχωράμε με ιδιαίτερη αγωνία καθώς όλα θα παιχτούν στο τέλος και οι ισοπαλίες θα βοηθήσουν πολλές ομάδες. Εάν δεν έχεις κάνει εγγραφή, κάνε εδώ πριν παίξεις.


Καλλονή – Αιγινιακός. Στις 15:00 ξεκινά το μάτς στη Λέσβο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τη 2η φάση του Κυπέλλου. Η Καλλονή βρίσκεται στη 3η θέση του ομίλου της και χρειάζεται τη νίκη απέναντι στον Αιγινιακό αλλά και την ήττα του Τυρνάβου για να πάει στην επόμενη φάση. Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Ματζουράκης οι εκλεκτοί για το μάτς θα είναι οι εξής: Δαύκος, Αλέξιτς, Κριπιντίρης, Μπαρέρα, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Καμαρά, Πιπίνης, Κεΐτά, Στεφάνοβιτς, Μανούσος, Αγρίτης, Βλαστέλλης, Γιουκαρής, Γιώργου, Ξύδας, Γιαζιτζόγλου.

 

κερκυρα παοκ στοιχημα

Κέρκυρα στην αναμέτρηση της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος.

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ.  Στο  OTE TV στις 17:15 θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το Κέρκυρα – Πάοκ αλλά και στον stoiximan για να ποντάρετε γνωρίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη για την πρόκριση, αλλά και νικητή στο ΠΑΣ- Απόλλων. Η Κέρκυρα χωρίς Καρντόζο και Καϊκούτ με νίκη προκρίνεται αλλά θέλει να μην χάσει ο ΠΑΣ.

 

Βέροια – Απόλλων ΣμύρνηςΆν έρθει ισοπαλία περνάνε χαλαρά Βέροια και Απόλλων. Με προβλήματα κόντρα στη Βέροια ο Απόλλων αν καταλήξει να χάσει, πρέπει αντίστοιχα να κερδίσει ο Εργοτέλης στο Εργοτέλης – ΑΕ Ερμιονίδας.

 

ΠΑΣ Γιάννινα – Απ. Καλαμαριάς.  Στα Γιάννενα, αντιμέτωπος ο Απ. Καλαμαριάς με τον ΠΑΣ, αν το φέρει ισοπαλιά περνάνε επίσης χαλαρά και οι δύο με παράλληλη νίκη του ΠΑΟΚ στο Κέρκυρα-ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΣ, πιο δεμένη ομάδα αλλά και με απώλεια πέντε βασικούς στο σημερινό παιχνίδι.

 

ΑΕ Ερμιονίδας – ΕργοτέληςΧωρίς τους Γκέντσογλου και Χαντί ο Εργοτέλης, απέναντι στην Ερμιονίδα, θέλει νίκη και παράλληλα ήττα του Απόλλωνα. Η αποστολή του Γιάννη Ταουσιάννη: Δερμιτζάκη, Σαράνοφ, Πίτσο, Φίντελεφ, Τζανακάκη, Ρέντζα, Καζναφέρη, Κοζορώνη, Μπογκντάνοφ, Λυκογιάννη, Παντελάκη, Μπαμ Μπαμ, Παμλίδη, Γιουσούφ, Μπουρσέλη, Λεονάρντο και Στογιάνοβιτς.