oscar statuettes

Stoiximan.gr για… Όσκαρ [infographic]

Μήνας με λιγότερες μέρες, ο Φεβρουάριος, αλλά με μεγάλο ενδιαφέρον σε αθλητικά και μη γεγονότα. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκουν τα Όσκαρ, η τελετή των οποίων διεξάγεται στις 22 του μήνα.

Ο Stoiximan.gr έχει συνηθίσει να προσφέρει μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων ακόμα και σε αυτά τα μη αθλητικά γεγονότα, με τις Βουλετικές Εκλογές 2015 να είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Από την Πολιτική στη Διασκέδαση, λοιπόν, για τους χρήστες του Stoiximan.gr, που μπορούν να βρούνε πολλά στοιχήματα για τα Oscars 2015.

Μια βραδιά λάμψης αναμένεται να παρουσιαστεί, όπως κάθε χρόνο, από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου και ο Stoiximan.gr εκτός από τις πολλές κατηγορίες στοιχημάτων, δημιούργησε κι ένα πολύ ενδιαφέρον infographic, που περιλαμβάνει πληροφορίες για το θεσμό και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Ποιος θα είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς; Ποιες ταινίες έχουν τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος και πόσες η καθεμιά; Ποιοι από τους ηθοποιούς, που είναι υποψήφιοι στις ατομικές κατηγορίες έχουν ξανακερδίσει αγαλματίδιο και ποιοι είναι υποψήφιοι για πρώτη φορά; Τι δείχνουν τα άλλα βραβεία, που δίνονται αυτή την περίοδο σε Αμερική και Ευρώπη για την κατάληξη των Όσκαρ;

Τα τρία τελευταία χρονια, όποια ταινία βραβεύεται στις Χρυσές Σφαίρες και τα Critics Choice Awards, στη συνέχεια παίρνει το βραβείο «Καλύτερη Ταινία» στα Όσκαρ.

Στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, βραβείο Δράματος πήρε το Boyhood, και κωμωδίας ή μιούζικαλ το The Grand Budapest Hotel. Αντίστοιχα στα Critics Choice Awards, το βραβείο κέρδισε το Boyhood.

Φαβορί για «Καλύτερη Ταινία» στον Stoiximan.gr είναι το Birdman σε απόδοση 1,55, ενώ δεύτερο φαβορί είναι το Boyhood, στο 2,40.

Ποιο άλλο βραβείο δείχνει περισσότερο ποια ταινία κερδίζει το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας; Δείτε την απάντηση μαζί και με άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία στο παρακάτω infographic.

Δείτε το παρακάτω πολύ ενδιαφέρον infographic από τον Stoiximan.gr για τα Όσκαρ 2015

Βάλτε το Infographic στο Blog σας βάζοντας τον παρακάτω κώδικα