fernando_torres

Ο Τόρρες γύρισε στην “Ατλέτι”

Μετά από ένα ταξίδη αρκετών χρόνων, ο Φερνάντο Τόρρες γύρισε πίσω στην ομάδα που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο. Μετά από ένα πέρασμα από την Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μίλαν ο Ισπανός επιθετικός γύρισε στην Ατλέτικο ελπίζοντας να τελειώσει εκεί την καριέρα του.

“Πολλά έχουν συμβεί από τότε και είχα πάντα η ελπίδα ότι θα επιστρέψω », δήλωσε ο Τόρες. “Δεν υπήρχε πραγματικά μια συγκεκριμένη στιγμή [όταν η επιστροφή έγινε μια επιλογή]. Ήταν περισσότερο μια διαδικασία.”

“Ήμουν ένα 24-year-old παιδί. Ήταν πολύ δύσκολο [να φύγει], η δυσκολότερη απόφαση της καριέρας μου. Έφυγα για να βοηθήσω το σύλλογο να μεγαλώσει και ο χρόνος έχει αποδείξει ότι ήτανε η σωστή επιλογή.Ο σύλλογος έχει βελτιωθεί με κάθε τρόπο και έχω κερδίσει τους τίτλους που έψαχνα. “[Ατλέτικο] είναι ένα πολύ διαφορετικό σωματείο τώρα. Υπάρχει λιγότερη αμφιβολία από ό, τι υπήρχε και ανταγωνίζονται με τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, με λιγότερους χρήματα. Θέλω να κερδίσω τίτλους εδώ τώρα. ”

Οι προσδοκίες είναι υψηλές, πάρα πολύ, αλλά ο προπονητής, Ντιέγκο Σιμεόνε, δήλωσε: “. Ο Τόρες δεν έρχεται ως σωτήρας” , ενώ του έχει μιλήσει πως θα πρέπει να παλέψει για την θέση του επιθετικού

Το ντεμπούτο του μπορεί να γίνει την Τετάρτη στο Copa del Rey – έναντι των μεγάλων αντιπάλων, την Ρεάλ Μαδρίτης. ”

Δείτε το βίντεο και θαυμάστε τον κόσμο που ήρθε να τον δεί.