O 16χρονος της «Βασίλισσας» (vids)

Δεν είναι λίγες οι φορές, που βλέπουμε μεταγραφές νεαρών παικτών έναντι μεγάλων χρηματικών ποσών στο ποδόσφαιρο. Ο όρος παιδί-θαύμα έχει χρησιμοποιηθεί για πολλούς, αλλά για λίγους έχει φανεί ότι αξίζει. Ένας από αυτούς (φαίνεται να) είναι ο Μάρτιν Όντεγκααρντ.

Ο 16χρονος Νορβηγός, που έχει σπάσει ρεκόρ πρώτης συμμετοχής σε μικρότερη ηλικία τόσο στη Στρομγκόντσετ, όσο και στην εθνική Νορβηγίας, είναι πλέον παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Από την ώρα της ανακοίνωσης της μεταγραφής, έχουν βγει πολλά άρθρα τύπου «Τι έκανες εσύ όταν ήσουν 16;», αλλά αυτό δεν είναι ένα από αυτά.

Αποφασίσαμε να δείξουμε κάποια videos του παιδιού-θαύματος για να γίνει κατανοητό, όσο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο από κομμένα και ραμμένα videos, πόσο δικαιολογημένος είναι ο ντόρος γύρω από το όνομά του, που φυσικά υπάρχει εδώ και πολύ καιρό.

Θα δείτε ωραίες ντρίμπλες, παραπανίσιες ντρίμπλες, όμως και ουσιαστική συνεισφορά στο παιχνίδι με γκολ και ασίστ. Η αλήθεια είναι ότι ένα πρώτο δείγμα των ικανοτήτων του γίνεται άμεσα εμφανές. Το μόνο που μένει, είναι αφενός να τον απολαύσουμε μέσα από τα videos και αφετέρου να περιμένουμε να τον δούμε στο χορτάρι, αφού πλέον θα είναι περισσότερο στο στόχαστρο όλων των μέσων ενημέρωσης και ό,τι κάνει θα παρουσιάζεται συχνότερα. Το γεγονός ότι θα ξεκινήσει την καριέρα του στη Ρεάλ από τη δεύτερη ομάδα, με προπονητή τον Ζινεντίν Ζιντάν, μόνο θετικός οιωνός μπορεί να θεωρηθεί.

Δείτε τα videos: