Benitez Napoli

Νάπολι – Ίντερ: Ένα ντέρμπι των αουτσάιντερ

Δύο από τις Ευρωπαίες του ιταλικού Καμπιονάτο κοντράρονται απόψε στις 21:45 στο Σαν Πάολο της Νάπολης.

Νάπολι εναντίον Ίντερ, λοιπόν, σε έναν αμφίρροπο και πολύ ενδιαφέροντα αγώνα. Η Νάπολι είναι το μεγάλο αουτσάιντερ για το πρωτάθλημα (αυτό μάλλον θα καταλήξει στη Γιουβέντους), αλλά κυρίως για τη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League (χωρίς προκριματικά), μιας και κυνηγά κατά πόδας τη Ρόμα των Τοροσίδη, Μανωλά, Χολέμπας.

Η Ίντερ, από την άλλη, είναι ακόμη μεγαλύτερο αουτσάιντερ στην προσπάθεια να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και για την επόμενη χρονιά, μιας και έχει να παλέψει με τις Λάτσιο, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Τζένοα, Τορίνο, Μίλαν και Παλέρμο.

Κι όμως αυτές οι δύο ομάδες συνεχίζουν στο φετινό Europa League, κόντρα στη Ντιναμό Μόσχας οι “παρτενοπέι” και με αντίπαλο τη Βόλφσμπουργκ οι “νερατζούρι”. Εξαιτίας του Europa League, η Νάπολι μπήκε σε μπελάδες, καθώς η κακή συμπεριφορά των οπαδών της στο 1-0 επί της Τραμπζονσπόρ στο Σαν Πάολο στην αμέσως προηγούμενη φάση του θεσμού, επέβαλε περιορισμό εισόδου φιλάθλων στον κυριακάτικο αγώνα με την Ίντερ.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων, αρκετά ένθερμοι πάντα, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα τους μόνο από την κερκίδα Α, στο ένα από τα δύο “πέταλα” του γηπέδου, εξαιτίας της τιμωρίας που επιβλήθηκε στη Νάπολι από την Επιτροπή Προστασίας Αθλητικών Διοργανώσεων στην Ιταλία.

Ένας πονοκέφαλος παραπάνω, λοιπόν, για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές φέτος. Στον πρώτο γύρο της Serie A αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο Τζουζέπε Μεάτσα (19 Οκτωβρίου 2014) και η Ίντερ έχασε με σκορ 1-0 σε νοκ-άουτ αγώνα των προημιτελικών του Coppa Italia στο Σαν Πάολο, στο γήπεδο δηλαδή όπου διεξάγεται και η σημερινή αναμέτρηση, στις 4 του Φλεβάρη.

Λέτε να έχουμε μια τέτοια επανάληψη; Ο άσος της Νάπολι προσφέρεται σε απόδοση 1,93 στον Stoiximan, τη στιγμή που το διπλό της Ίντερ “πληρώνει” 4,20 και η ισοπαλία, αντίστοιχα, 3,40!

Η νίκη της γηπεδούχου με 1-0 βρίσκεται στον Stoiximan σε απόδοση 8,50.

Κώστας Βορίλας
bet3.GR