Ολυμπιακός ΑΕΚ

Κύπελλο: Δεσπόζει το Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Δύο παιχνίδια βρίσκονται στο σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι μάχες μεταξύ ομάδων της Football League με ομάδων της SuperLeague. Οι ομάδες από τη Football League, όμως, είναι ο Ηρακλής και η ΑΕΚ, και οι αντίπαλοί τους Πανιώνιος και Ολυμπιακός αντίστοιχα, κάτι που κάνει τα παιχνίδια εξαιρετικά ενδιαφέροντα από αγωνιστικής και στοιχηματικής πλευράς. Ο Guru L. τα αναλύει με τον δικό του τρόπο.

Ηρακλής – Πανιώνιος

Ομάδα Super League δείχνει o εξαιρετικός φετινός Ηρακλής με την επάνοδο του στην μεγάλη κατηγορία να φαίνεται θέμα χρόνου. Τα διαθέσιμα στατιστικά δεδομένα στα 18 επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλου, σπάνε ρεκόρ με αήττητο έχοντας 13 νίκες 5 ισοπαλίες με άμυνα μπετόν, όπου παραβιάστηκε η εστία του μόνο σε 3 ματς (με 4 γκολ παθητικό) από τα 18 προαναφερθέντα.

Τουτέστιν, κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 15 παιχνίδια με το 0.22 μέσο όρο γκολ παθητικό ανά αγώνα να είναι ίσως παγκόσμιο ρεκόρ στη παρούσα φάση, και δίκαια να χαρακτηρίζεται ως «άθλος του Ηρακλή».

Ο Πανιώνιος παλεύει να σώσει τη χρονιά με άσχημη εκτός έδρας παρουσία στο πρωτάθλημα έχοντας 9 ήττες 2 ισοπαλίες σε 11 εξόδους με τέρματα (7-20).

Στοιχηματικά, ψάχνοντας αξία θα κρατήσουμε το (Χ-1) ημ-τελ με την προσφερόμενη τιμή  από τον Stoiximan.gr στο 4.60. Αγορά ρίσκου, με αρκετό ενδιαφέρον επίσης, βρίσκουμε στα ακριβές σκορ 1-0 & 2-0 με τον Stoiximan.gr να τα προσφέρει στο 6.25 και 9.00 αντίστοιχα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Πρόωρος… τελικός με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ στον Stoiximan.gr

Καμία ομάδα δεν είναι χαμένη από χέρι όπως εισηγούνται πολλές φορές τα σετ των αποδόσεων. Η ΑΕΚ δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση όσο περιγράφει ο καυτός φαβοριτισμός πάνω στον Ολυμπιακό, που η ανωτερότητα του είναι αδιαπραγμάτευτη, αλλά μέχρι εκεί.

Η ΑΕΚ με 16 νίκες 2 ισοπαλίες σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου δείχνει ισχύ. Επίσης είναι ένα ματς που η ΑΕΚ είναι αυτή που θα ψάξει επιβεβαίωση, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην έχουν να χάσουν τίποτα, παρά μόνο να κερδίσουν από τις αναμετρήσεις απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο τους.

Ο Ολυμπιακός βρήκε πατήματα με 14 νίκες 1 ισοπαλία στα 15 τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου θεσμού, δεν πείθει όμως σε καμία των περιπτώσεων με το ποδόσφαιρο που παρουσιάζει, κάτι κοινά αποδεκτό. Σε περίπτωση που υποτιμήσει την ΑΕΚ θα τη βρει μπροστά του.

Στοιχηματικά, θα αγοράσουμε πακέτο ρίσκου με το διπλό μαμούθ της ΑΕΚ όπου το βρίσκουμε στο Stoiximan.gr σε απόδοση 10.00. Επίσης θα κρατήσουμε τα ακριβές σκορ 0-0 & 1-1 με τον Stoiximan.gr να τα προσφέρει στο 11.00 και 9.00 αντίστοιχα.

Guru L.

SurfBet.net