Lewis Hamilton Mercedes

Ετοιμάζει αντεπίθεση η Mercedes

Από οτι φαίνεται κανένας στην Mercedes δεν ήτανε ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη του προηγούμενου αγώνα στο Malaysian Grand Prix και ετοιμάζονται για την αντεπίθεση τους την Κυριακή  του Πάσχα στη Κίνα.

Ο Τότο Βόλφ, το αφεντικό της ομάδας, έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου και έδωσε το στίγμα για τον επόμενο αγώνα. “Μπορεί να ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για το άθλημα, όμως για εμάς συνιστά μία κλήση αφύπνισης. Αν και είχαμε δύο οδηγούς στον βάθρο, εξετάσαμε με κάθε λεπτομέρεια όλους τους τομείς, στους οποίους θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Οι αντίπαλοί μας βελτιώθηκαν και τώρα πρέπει να πετύχουμε κι εμείς το ίδιο”. Στο ίδιο επίπεδο και ο Νίκο Ρόσμπεργκ : “Δεν ήταν τέλειο το ξεκίνημά μου κατά την έκτη χρονιά μου με την ομάδα, είμαι όμως εξαιρετικά αποφασισμένος να το αντιστρέψω αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ομόσταυλός μου θα το βλέπει βέβαια διαφορετικά, όπως επίσης ο συμπατριώτης μου με το κόκκινο αυτοκίνητο, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Ωστόσο αυτή η πίστα μου ταίριαζε πάντα”.

Ο Χάμιλτον είναι ακόμα φαβορί με 1.40 για να κερδίσει τον τίτλο αλλά πλέον ο Φετέλ είναι σε απόδοση 6.00 μετά την νίκη του και απειλεί.  Αλλά τι να περιμένουμε από το Κινέζικο GP σε μερικές μέρες από τώρα;

Η πίστα που κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια είναι άκρως εντυπωσιακή με  τέλεια θέαση από όλες τις πλευρές για τους θεατές.  Πολύ όμορφες καμπύλες, φουρκέτες και μεγάλες ευθείες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της πίστας που βρίσκεται στη Shanghai.

To Shanghai International Circuit είναι πραγματικά ένα από τα πιο εντυπωσιακά GP που έχουνε ανεβάσει τον πήχη για τους αγώνες Formula 1 . Σε μία πόλη 13 εκατομμυρίων ανθρώπων με ψηλούς ουρανοξύστες και  σύγχρονες ανέσεις είναι πραγματικά χαρά για τους οδηγούς και τους φιλάθλους να βρίσκονται εκεί.

Μπείτε στο αμάξι μαζί με τον Lewis Hamilton στο παρακάτω video και αφήστε τον να σας πάει σε μία βόλτα στο Κινέζικο GP και να σας δείξει την πίστα.

 

Leave a Reply