ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Έλαμψε ο Γιάννης στο Λονδίνο

Σε μια καταπληκτική εμφάνιση στην o2 arena  ο Αντετοκούνμπο έλαμψε για άλλη μια φορά με την φανέλα των Milwaukee Bucks.  Η ομάδα του παίζοντας κατα διαστήματα καταπληκτικό μπάσκετ κατάφερε και νίκησε τους  απογοητευτικούς New York Knicks με 95-79.

Ο Γιάννης έπαιξε 31 λεπτά, σκόραρε 16 πόντους με 6/10 δίποντα και 4/5 βολές, κατέβασε 4 ριμπάουντ, έκλεψε 2 μπάλες και ήτανε ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του σε μία βραδιά που πολλοί φίλοι του ταξίδεψαν από την Ελλάδα στην Αγγλία για να τον δούνε να παίζει.

Από την άλλη οι Knicks παρά την επιστροφή του Carmelo Anthony και του Amar’e Stoudemire δεν μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να ενθουσιάσουν το κοινό που γέμισε το στάδιο και τους υποστήριζε στην πλειοψηφία. Οι Knicks ήθελαν να παλέψουν για κάτι περισσότερο. Αυτός που ήθελε περισσότερο απ’ όλους, ήταν ο Carmelo Anthony. Έριξε κάπως τη διαφορά (μη φανταστείτε πολύ, στους 17), όμως οι Bucks παραείναι φέτος σοβαροί για να προβληματιστούν από τέτοιες ομάδες.

 

Σε άλλο παιχνίδι χθες το Houston έκανε καταπληκτικό ξεκίνημα στην πρώτη περίοδο  και απέκτησε μεγάλη διαφορά που έφτασε το 40-18. Έπειτα το παιχνίδι πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα με την ομάδα του Kevin McHale να παίρνει την νίκη χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα. Ο Κώστας Παπανικολάου που μπήκε στο παιχνίδι από νωρίς και αγωνίστηκε περίπου εφτά λεπτά έχοντας 5 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο και ένα κάρφωμα.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να στοιχηματίζετε καθημερινά στο NBA μέσω του Stoiximan.gr αλλά και να βλέπετε τους αγώνες στο live streaming που προσφέρεται στους πελάτες.