el clasico live streaming

Ο τίτλος περνάει από το “El Clasico” [infographic]

Τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων στον κόσμο θα είναι στραμμένα στο Camp Nou την ερχόμενη Κυριακή στις 22:00. Η Barcelona υποδέχεται τη Real στο “El Clasico” που μπορέι να κρίνει τον τίτλο και ο Stoiximan.gr μοιράζεται μαζί σας ενδιαφέροντα στατιστικά σε ένα… clasicό infographic, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά και ΔΩΡΕΑΝ μέσω LIVE Stream το παιχνίδι.

Μπορεί η «Βασίλισσα» να προηγείται στα μεταξύ τους παιχνίδια στο πρωτάθλημα, αλλά στο Camp Nou, η «Μπάρτσα» κυριαρχεί. 48 νίκες, έναντιο 19 των πρωτευουσιάνων και 17 ισοπαλίες.

Τα 22 πρωταθλήματα των «Μπλαουγκράνα» και τα 32 των «Μερένχες» ψάχνουν… ακόμα ένα, που μπορεί να κριθεί από το αποτέλεσμα του κυριακάτικου ντέρμπι.

“El Clasico”: Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης με 0% ΓΚΑΝΙΟΤΑ στον Stoiximan.gr

Πρώτοι οι γηπεδούχοι με 65 βαθμούς, την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Δεύτεροι οι φιλοξενούμενοι με τη δεύτερη καλύτερ επίθεση και την τέταρτη καλύτερη άμυνα στην Primera Division.

Διαβάστε τα πλήρη επιθετικά, αμυντικά, και… στοιχηματικά στατιστικά στο πολύ ενδιαφέρον infographic του Stoiximan.gr.

Μόλις μάθετε τα πάντα για την αναμέτρηση συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στον Stoiximan.gr για να παρακολουθήσετε ζωντανά και ΔΩΡΕΑΝ μέσω LIVE Stream την αναμέτρηση.

Barcelona Real Madrid

 

 

ΒΑΛΕ ΤΟ INFOGRAPHIC ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΑ