Stoiximan.gr Μεγάλος Χορηγός Αστέρας Τρίπολης

To Stoiximan.gr Μεγάλος Χορηγός του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Stoiximan ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία της με τον Αστέρα Τρίπολης. Το Stoiximan.gr  θα κοσμεί τη φανέλα της ομάδας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

O κ. Ιωάννης Σπανουδάκης μέλος του Δ.Σ. της Stoiximan με την ευκαιρία της υπογραφής της συμφωνίας σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την χορηγική συνεργασία με τον Αστέρα Τρίπολης. Πρόκειται για μια ποδοσφαιρική ομάδα η οποία κατάφερε σε λίγα χρόνια μέσα από συστηματική δουλειά να αποτελεί μια σταθερή αξία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να σημειώνει και επιτυχίες στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Αυτή η οργάνωση και η μεθοδικότητα  αποτελεί κοινό γνώρισμα για την Stoiximan και τον Αστέρα Τρίπολης  και απετέλεσαν σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη αυτής της συμφωνίας. Είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα θα συνεχίσει να κινείται σε ανοδική τροχιά».  

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Γιώργος Μποροβήλος δήλωσε «Είναι πολύ σημαντικό για τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ να έχει την στήριξη μιας κορυφαίας εταιρείας στο πεδίο δραστηριοποίησης της όπως η Stoiximan. Eίμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη της συμφωνίας αυτής που θα συνδράμει στην εδραίωση του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στη συνείδηση του Έλληνα φιλάθλου ως ομάδας με σημαντική ποδοσφαιρική αξία.»

Η Stoiximan, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διαδικτυακού στοιχήματος, στηρίζει χορηγικά, εδώ και δύο χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού.

 

 

stoiximan.gr